Welcome visitor you can log in or create an account

Kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen bepalen het gezicht van uw woning. Naast de vormgeving is de blijvende uitstraling van de kunststof kozijnen van groot belang. Ketelaar heeft als enige in de Achterhoek het dealerschap van Eko Profielen welke diverse malen onderscheiden als branche winnaar.
 
Een eenvoudige tip. Wanneer u bij het wassen van de beglazing de kozijnen gelijk mee wast kan er geen vuil aan hechten en is de kleur en glans voor jaren gegarandeerd.
Uw mooie kozijnen is onze reclame voor morgen!
 
Kunststof kozijnen zijn populair
Tegenwoordig zijn kunststof kozijnen erg populair. Dit heeft voornamelijk te maken met de vele voordelen van kunststof t.o.v. bijvoorbeeld hout. De kozijnen zijn zo goed als onderhoudsvrij. Het enige onderhoud is het schoonmaken van de kozijnen. Kunststof is daarentegen ook duurzaam, isolerend en zeer inbraakveilig. Meestal worden kunststof kozijnen gemaakt van PVC.
 
Geschikt voor alle gebouwen
Kunststof kozijnen zijn tegenwoordig niet alleen geschikt voor nieuwe huizen en gebouwen. Het komt steeds vaker voor dat oude gebouwen worden verbouwd. Ook in oude gebouwen brengen kunststof kozijnen veel voordelen met zich mee.
 
De voordelen van kunststof kozijnen op een rij:
- Duurzaam, de kozijnen gaan erg lang mee.
- Onderhoud, het vergt weinig tot geen onderhoud.
- Gemak, onze kozijnen hoeft u niet te schilderen.
- Isolatie, kunststof zorgt voor een goede isolatie.
- Design, het staat bij veel interieuren erg goed.
 
Waarom kies je voor Ketelaar Kozijnen
Ketelaar onderscheidt zich door de hoge kwaliteit van kunststof kozijnen en de uitstekende service. Voor ons staat de klant centraal. Of het nu gaat om particulieren of professionele opdrachtgevers. Wij willen graag samen met u uw wensen vertalen naar passende kozijnoplossingen. Persoonlijk contact en deskundig advies op maat dragen bij aan het gewenste eindresultaat. U heeft bij Ketelaar slechts 1 contactpersoon, waardoor er geen verwarring ontstaat en wat de communicatie alleen maar bevorderd. Onze versterkte profielen zorgen voor de hoogste slagvastheid profielen (voor extreme winterse omstandigheden) en daarmee onderscheiden we ons ten opzichte van doorsnee bedrijven.