Welcome visitor you can log in or create an account

EPDM

EPDM is een veelzijdig product met vele voordelen en mogelijkheden. Het product EPDM (rubber) is bestand tegen de meeste chemische en toxische stoffen. Ook tegen UV-stralen, ozon en andere extreme weersomstandigheden. Het bijzondere gevolg is een uiterst duurzaam product met een verwachtte levensduur van 40 tot 50 jaar. EPDM is ook zéér milieu vriendelijk en zorgt voor de juiste afvoer van schoon regenwater.
 
De voordelen van EPDM
· Geen vlam bij plaatsing: geen brandgevaar
· Thermisch stabiel van 50 - 130 graden
· Brandveilig volgens de Pren 1187-1
· Levensduur van meer dan 50 jaar
· Milieu vriendelijk EPDM rubber (recyclebaar)
· 100% UV-, Ozon en IR-bestendig
· Zeer competitieve kostprijs
 
Ketelaar is specialist in EPDM daken
Ketelaar is gespecialiseerd en geschoold in het aanbrengen van een EPDM laag (+ eventueel isolatielaag) over de bestaande dakdekking heen. EPDM is een product wat zich in de markt ruimschoots bewezen heeft. In de wereld ligt dan ook inmiddels al meer dan 1 miljard m2 EPDM rubber. Ketelaar zorgt ervoor dat uw dak of bedrijfspand een perfect, strak en 50 jaar waterdicht dak op komt tegen een uitstekende prijs!
 
Brandveilig
Het branden van bitumineuze dakrollen blijft gevaarlijk! Jaarlijks zijn er branden ten gevolge van dergelijke manieren van werken. Steeds meer verzekeraars stellen torenhoge eigen (euro's) bij deze risicovolle aanvaarding der werken. Bij EPDM rubber is dit niet van toepassing want bij plaatsing wordt geen open vuur gebruikt en is het dus volledig brandveilig.
Het aanbrengen van EPDM rubber beschouwen wij als een wetenschap waar goed over nagedacht dient te worden.
Wilt u ook een EPDM dak?
Wilt u meer weten over EPDM daken of wilt u vrijblijvend een offerte op maat? Neem dan contact met ons op